Produkter: 0 st
  Summa: 0:-
 
PRODUKTKATEGORIER
SÖK
INFORMATION
Köpvillkor
Cookies
Kontakta oss

Mitt konto
Logga in

Köpvillkor

Priser
Samtliga priser anges i SEK inklusive moms. Vid bekräftad beställning kan priserna endast ändras av omständigheter som vi inte råder över, t ex valutaförändringar eller ändrad moms.

Betalning
Betalning sker mot postförskott eller mot förskottsinbetlningar ! Du hämtar produkterna och betalar ordersumman på ditt postkontor. Maximalt ordervärde är 10 000 kr enligt Postens regler för postförskott.
Vid EJ UTLÖST postförskott accepteras en avgift motsvarande 250kr samt fraktkotnader !

Eller att Du betalar direkt till Swish nummer 123 511 10 00
eller bankgiro 5797-7381 Svedbank (Från Sverige )

********************************************

Från Finland eller Danmark
betala till: IBAN kontonummer: SE1680000820169836466244
BIC: SWEDSESS


Porto- och fraktavgift

Produkter skickas gärna mot postförskott inom Sverige , detta för att en försäkring skall täcka era varor, samt att det alltid finns ett kollinummer så att paketet går att spåra. Leverans sker till närmaste utlämningsställe.
Fast fraktkostnad är 75 kr. (Vid Förskottsinbetalning Bankgiro eller Swish )
Mot postförskott 75 kr+50 kr = 125kr.   

Utlandskunder
För kunder utanför Sverige gäller förskottsbetalning. På grund av Postens regler kan ej postförskott skickas utanför Sveriges gränser. Kontakta oss för närmare information.

Lagerstatus / Leverans

Normal leveranstid inom Sverige är 1-5 arbetsdagar. Under juni - juli och augusti är leveranstiden 1-8 dagar.

Personuppgiftsregister enligt PUL, personuppgiftslagen
När du som kund fyller i dina personuppgifter godkänner du att dessa uppgifter registreras och används av oss. Dessa uppgifter är nödvändiga för att vi ska kunna ge bästa service, för kontakt och leverans av varor. Vi förbinder oss att inte sälja eller på annat sätt överlåta dina uppgifter till någon utanför företaget.

Ångerrätt och returrätt

Returrätt inom 14 dagar från det att kunden mottagit varan. Varan skall vara oanvänd och i obruten förpackning. Återbetalning sker endast då varorna returneras i helt skick. Du väljer själv om du vill ha återbetalning eller en annan vara i utbyte. Kontakta gärna oss för mer information.

Observera: Vid byte eller återbetalning kontaktar du vår kundservice som ger dig ett returnummer. Märk alltid ditt returpaket med detta nummer och inkludera en kopia på fakturan samt . Returen är godkänd då varan har inspekterats av vår personal.

Skicka tillbaka varan i liknande emballage som den mottogs i. Notera att det är varans skick vid framkomsten till oss som är avgörande för om varan kan anses ha returnerats i helt skick.
Retur sker på kundens bekostnad och risk.

Reklamationer
Vid reklamation kontaktar du vår kundservice som ger dig ett returnummer. Märk alltid paketet med detta nummer. Vi tillämpar konsumentlagen vid hantering av reklamationer. En produkt kan endast reklameras vid fabrikationsfel. Reklamera varan direkt efter det att du upptäckt felet så skickar vi en ny, felfri vara. Kan felet inte avhjälpas kommer återbetalning att ske.

Vid reklamation betalar du själv kostnaden för retur till vårt lager. När varan inspekterats av vår personal, och felet konstaterats, kommer vi att återbetala kostnaden för returporto.

Fri gravyr - Vi graverar din kniv utan extra kostnad.
Copyright © 2019 - JT Produkt - Haparanda